Què és el Nadal? Cadascun té la resposta no solament en el seu interior, si no en com viu i es comporta en aquesta especial època de l’any. És cert que ens deixem portar per un arravatament d’excessos i consumisme, que més que connectar amb el veritable esperit del Nadal ens acaba estressant i ens perd moltes vegades en dolents entesos amb els nostres més reunits, aquells que paradoxalment més volem i amb els quals desitgem compartir aquestes dates en pau i harmonia.

És per això que en aquest Nadal els convido a deixar per uns instants de costat tota aquesta façana a la qual ens veiem empesos socialment, i intentar connectar amb l’autèntic sentit d’aquesta època, que no és un altre que l’amor.

I és amb aquest amor i afecte que a la meva casa, que és la seva, li rebem potser ara més que en altres mesos de l’any, de forma tranquil·la, amable i respestuosa, transmetent des del sentiment el que és el voler i ser estimat durant els instants que compartim junts, amb l’esperança que torni a sentir el Nadal amb aquesta altra mirada des de l’emoció que li permeti viure i gaudir plenament aquestes dates al costat dels seus éssers afins.

Sent est el meu desig, com cada any, d’un Feliç Nadal i pròsper any nou 2017.